Bokanbefaling

Bergen by night

 

Fine byen ♥

- Thale Sunniva

Bokanbefaling: Senor Peregrino

Jeg vet ikke om mange av leserne mine leser bøker eller ikke, eller om det kunne vært interesse for litt bokanbefalinger en gang i blant? Jeg tenkte i hvert fall at det kunne være kjekt med både bokanbefalinger, og filmanbefalinger fra tid til annen? Eller hva tror dere? 

 

Jeg starter i hvert fall opp med boken Senor Peregrino, skrevet av Cecilia Samartin. 

 

Boken handler om Jamilet som er født med et stort og groteskt fødselsmerke. Hun bor i Mexico med sin mor og tante. Jamilet har et stort ønske om å få merke til å forsvinne, og sparer penger for å treffe en lege i USA. Hun flykter derfor dit og får seg jobb på et galehus. Der møter hun senor Peregrino, han forteller om sin pilgrimsreise til Santiago. Hans historier blir en stor del av livet til Jamilet, og får stor betydning og påvirkning på henne.Selv synes jeg at boka var bra, men likevell så kan den ikke helt beskrives. Man må lese helt til siste side for at alt skal gi noen menig, eller får at alle brikker skal falle helt på plass. Den er utrolig bra skrevet, og den overrasket meg til siste slutt. Man føler at man leser en realistisk fortelling, istedenfor en typisk  kjærlighetsroman.  Likevel er den full av kjærlighet, tro og håp, men ikke på samme måten som andre bøker jeg har lest. Har du lest Senor Peregrino? Hva syns du?

Takk til Katrine for lån av boka!

- Thale Sunniva

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits