hits


Antrekk

Printed flower dress

Kjole fra Zara

 

Hei og god kveld! Hvor har denne lørdagen flydd avgårde hen da? Vi dro som sagt til Altea for å besøke et mikrobryggeri tidligere i dag. Der fikk vi en liten omvisning, og fikk kjøpt med oss noen godsaker som skal testes allerede i kveld. Veldig kjekt når man finner slike steder. Hvis dere noen gang er i område, dra til bryggeriet Althaia Artesana. Etterpå gikk vi rundt i Altea, nøt den varme solen og spiste is. Vi prøvde oss også på en strandtur i ettermiddag, men vi var litt sent ute. Sola var på vei til å gå ned, men vi fikk likevel nytt litt solstråler og boklesing i strandstolene våre, selv om det ikke akkurat ble i bikini. 

Kvelden har jeg brukt til å redigere video fra reisen vår i sør-Spania og Portugal. Jeg fikk det plutselig for meg, og vipps så var hele filmen ferdig, selv om jeg egentlig bare hadde tenkt å redigere litt i dag. Dermed har mye av kvelden gått til det. Gleder meg til å vise dere i løpet av uka! Hva synes dere egentlig om videoer fra reiser, er det gøy å se? 

Håper dere har en fin lørdag ♥

Trøtt gjeng

Bukse fra Bershka  //  Topp fra Pull&Bear

 

Var vi flere som fulgte med på valgnatten i går? Det gjorde vi, og ble sittende oppe til rundt klokken ett. Litt dårlig kombinasjon da jeg skulle på dagvakt igjen i dag. Dermed er vi litt trøtte i kveld, men det ordnet seg da fint med en liten siesta nå i ettermiddag. Vi har dessuten fått smettet inn en liten treningsøkt i dag, så det må vi jo si oss veldig fornøyd med. Middag står for tur, og i dag skal vi prøve oss på squash-pasta. Noen som har prøvd det før? Jeg er litt småskeptisk, men tror og håper at det kan bli godt. 

I går følte jeg at hele dagen ble litt sånn halvveis, men nå er jeg klar for å ta denne uken med storm og kjøre på både jobb-, trenings- og bloggmessig. 

Håper dere har en fin tirsdag! Og forresten: Hva syns dere om den nye buksen min? Jeg har alltid elsket skinny jeans, men i det siste har jeg fått litt dilla på disse mom-jeansene. Sikkert fordi det er sånn i vinden for tiden. Det er jo så kult! Tror jeg må kjøpe meg noen flere... 

A yellow playsuit!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Playsuit fra Berhska

 

Hei og god torsdag dere! Helgen nærmer seg endelig med stormskritt, og det kjenner jeg skal bli deilig. Denne uken har jeg følt at har vært veldig lang, så nå skal det bli godt med litt skikkelig helgefølelse. Jeg må bare få unnagjort morgendagen på jobb først. Over er noen bilder av en av mine siste innkjøp, nemlig en playsuit. Det perfekte plagget her i Spania, chill, men samtidig litt pyntet. 

Planene for kvelden vår er ikke så mange, vi skal ha en liten styrkeøkt, og gå en tur. En helt vanlig dag med andre ord. Har dere noen spesielle planer for ettermiddagen og kvelden? 

Flower skirt

Topp fra Bershka  //  Skjørt fra Pimkie 

 

God morgen og god tirsdag! Har dere noen spennende på agendaen i dag? Jeg er på jobb i dag, og planene for resten av dagen er enda ikke helt lagt. Vi har faktisk fått noen dager med litt overskyet vær i det siste, men det er fremdeles godt og varmt selvfølgelig. Vi utnytter gråværet til å ta med oss Disney på en del turer, så kanskje det blir det vi skal bruke ettermiddagen på i dag også. Jeg har så lyst til å utforske mer av fjellene her i området, men jeg tror først vi skal prøve å finne noen skikkelige turstier, så jeg ikke ender opp med beina full av skrubbsår enda en gang. Skrubbsårene er ikke det værste, det skal jeg tåle, men sjansen for slanger og skorpioner øker jo også når man går i terreng med mye steiner og høyt gress, og det er litt ekkelt og ikke ha helt oversikten over stien. Dessuten er fjellene her ganske så porøse, og mye av steinene er ganske løse og løsner lett, så det beste er nok å holde seg til en inngått sti. Målet vårt er jo å komme oss på toppen av det høyeste fjellet her i området, det må bare bli litt kjøligere ute først, eller så må vi bli flinkere til å stå opp tidlig ;-) 

Nok babling: Ha en super tirsdag! Vi skrives senere, kanskje med noen bilder fra fjelltur??? *krysser fingrene* 

When you go crazy bananas

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Shorts fra Pull&Bear  //  Skjorte fra lefties  //  Solbriller fra Primark  //  Øredobber fra H&M 

 

Hei! Har dere hatt en flott onsdag? Vår har vært veldig kort, ettersom at jeg sov lenge i dag etter nattevakten. Bjørnar sov faktisk like lenge, noe han alltid gjør hvis han har fri når jeg har jobbet nattevakt. Det sier vell egentlig sitt om hvor mange timer han klarer å sove i løpet av et døgn? Jeg tror kanskje det er på akkurat dette punktet at meg og Bjørnar er mest ulike, når det kommer til søvn. Jeg sover helst 6-7 timer, og i hvert fall ikke mer enn 9 i løpet av et døgn, da blir jeg dårlig, enda mer trøtt og får vondt i hodet. Mens Bjørnar, på sin side, han tror jeg kunne sovet inn i evigheten. En liten tornerose der altså ;-) 

Men nok om det, hva synes dere om banantoppen min? Jeg elsker den! ♥ Det er ingen hemmelighet at fruit-prints er en stor favoritt hos meg for tiden, og jeg har bare lyst til å kjøpe hundrevis av kjoler, T-shorter og bluser med vannmelon, sitroner, bananer, ananaser osv. Jeg digger det! Jeg skal definitivt være på jakt etter noe lignende fremover. Selv om det kanskje er en sommerting, er det jo fint å ta med seg litt farger og prints inn i høsten og vinteren også synes jeg. 

Nå skal vi sette oss ned med litt stortingsvalg på TV (spennende å følge med på debattene), grønnsaker og dip. Perfekt avslutning på onsdagen som bare har bestått av avslapping, både hjemme og på stranda. 

Red flowers

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole fra Primark. Litt bilder fra sist lørdag i Altea. 

 

Hei og god søndag! Jeg har skikkelig følelse av at det er mandag i dag, men det er helt sikkert på grunn av en plutselig uventet fridag. Egentlig skulle jeg vært på jobb i dag, men på grunn av et vaktbytte fikk jeg plutselig fri. Så utrolig deilig! Dermed har vi hele dagen til disposisjon, så får vi se hva vi finner på i dag. Vi startet dagen med en tur til fyrtårnet her i Albir. Elsker når vi kommer oss tidlig opp om morgenen og faktisk får litt ut av dagen, selv om det selvfølgelig også er deilig å sove lenge... Jeg er og forblir et B-menneske, som gjerne skulle ønske at jeg var et A-menneske ;-)

Jeg skal i gang med litt baking, det er jo tross alt søndag! Så tror jeg kanskje vi må en tur på stranda og jobbe litt med brunfargen. Høres ut som en perfekt plan for søndagen, er dere ikke enig? Hva har dere planer om å finne på i dag?

En rød knute

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERATopp fra Bershka  //  Shorts og øredobber fra Pull&Bear 

 

God morgen og god tirsdag! Over er noen bilder vi tok på stranda her om dagen. Jeg måtte ta med meg min lille kokosnøtt som rekvisita, og senere knakk vi den opp og laget smoothie oppi. Det skal dere få oppskriften på senere! Været har vært så deilig her de siste dagene. Skikkelig behagelig temperatur på rett under 30 grader. I uka før hadde vi opp mot 37 grader, og det ble litt vell varmt, til og med på stranda. Man skal vell ikke klage på å ha det for varmt, men det finnes jo grenser... Uansett virker det som om høsten skal bli deilig hvis det fortsetter med denne temperaturen, selv om august egentlig skal være den varmeste måneden her i området. I går satt vi hele kvelden på terrassen med et glass vin og podcast på øret. Perfekt! Håper på en like flott kveld i dag, og kanskje blir det en ny tur på stranda? Nå skal jeg har fri frem til helgen igjen, så da er det klart vi må finne på noe gøy!

Ha en flott tirsdag ♥

The girl in the red sweater

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Genser fra Bershka  //  Shorts fra Pull&Bear

 

Ingenting er bedre enn en chill hettegenser på en dag som denne. En dag hvor jeg bare har hatt lyst til å slappe av etter jobb, og dessuten har vi hatt vår første kalde dag. I natt var det nemlig storm her med masse vind og regn, og det har preget temperaturen i dag. Det at jeg faktisk har kunne gått i hettegenser uten å bli for varm er ganske utrolig. Hehe. Digg! I morgen er det sikkert tilbake til varme og finvær igjen, så (trodde aldri jeg skulle skrive dette) en kald hettegenser-dag må faktisk nytes. 

Resten av kvelden lader vi opp til helg med serietitting, gryterett og et glass vin. Gleder meg til helg i morgen! 

Shake things up

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Shorts fra Pimkie  //  T-shorte fra Pull&Bear  //  Solbriller fra H&M

 

God morgen, og hei torsdag! Denne dagen har jeg gledet meg til, for nå nærmer det seg virkelig en liten ferie for min del. Jeg skal på jobb i kveld, men etter det har jeg fri i to uker (sett bort i fra en fem timers kveldsvakt på søndag). Det skal bli så deilig! Og ikke minst gøy, vi får jo tross alt besøk. Gleder meg til å vise frem i området, ta livet totalt med ro og bare kose oss. 

Nå er det ei som maser på å komme ut på tur her, så det er vell bare å hive oss rundt å gå ut en tur. Jeg vet ikke helt hva vi skal finne på før jeg skal på jobb i dag, om det bare blir avslapping hjemme eller på stranda. I går tilbrakte vi ettermiddagen på stranda etter jobb, og jeg var så sliten at jeg sovnet på solsenga. Ganske deilig å sovne med en varm sol, en god bris og lyden av bølger må jeg si! 

Ønsker dere en strålende torsdag!


 

Stripes
Hele antrekket fra H&M

 

Hei og god søndag! Håper dere har hatt en skikkelig avslappende en. Det har i hvert fall vi! Egentlig hadde vi planer om besøk i ettermiddag, men pga. en liten misforståelse ble det ikke besøk likevel, og plutselig hadde vi hele dagen helt uten planer. Dagen startet med regn og tåke, men ut på ettermiddagen tittet sola fram, og da var det klart at vi måtte komme oss ut på en liten tur i solskinnet. Ellers er søndagen blitt brukt til avslapping, planlegging og fiksing av diverse. 

Kvelden skal brukes til måndens date (altså for Mars), og denne gangen går turen til USA. Det vil si at det blir en 3-retters middag på oss i kveld, i skikkelig amerikansk stil. Digg! 

Ha en strålende søndagskveld!
 

17-mai antrekket

Kjole fra BikBok

 

Før 17-mai kjøpte jeg en ny kjole fra BikBok. Jeg bestemte meg for å kjøpe en lang kjole av to grunner: fordi den kan brukes ved litt høytidelige anledninger, men mest av alt fordi jeg da kunne ha en tykk strømpebukse (med flis) under. Haha. Ikke snakk om at jeg skal fryse på 17-mai i hvert fall! Det har jeg gjort i alt for mange år, så nå er jeg ferdig med det. Mest av alt skulle jeg jo ønske at jeg hadde en bunad, men fjorten år gamle meg hadde ikke lyst på det dessverre... Heldigvis finnes det mange flotte kjoler til spesielle anledninger. 

Antrekk: Bursdagskjole

Ekstremt sjeldent at jeg viser antrekk på bloggen, men jeg synes virkelig at det nye kjolen min fra Nelly.com fortjente et innlegg. Syns den er sommerfrisk, og det passer godt i disse tider når vi går mot nettopp sommer. Egentlig kan jeg vell ikke kalle kjolen for ny heller, fordi den har hengt i skapet mitt i ganske lang tid nå, men i går var første gang jeg brukte den, så det er vell så godt som nytt det da?

_Kjole fra Nelly.com

 

- Thale Sunniva 

Antrekk: Gult med blomsterprint 


_ Skjørt og topp BikBok  // Solbriller fra Santorini // Veske H&M  // Sko Skopunkten 

 

Da var jeg tilbake fra Santorini! Vi har hatt en helt uforglemmelig tur ♥ Vi har kost oss veldig mye sammen, og gjort så utrolig mye gøy som jeg kommer til å huske for alltid!

På bildene over ser dere antrekket jeg hadde på meg da vi hadde middag i Fira en kveld. Gleder meg til å vise dere masse flere bilder fremover! 

- Thale Sunniva 

Stay cool


Kjolen kjøpte jeg på slag på Vero Moda for 75 kr. Synes den er så enkel, fin og behagelig. Deilig å ha noen slike plagg som passer perfekt for stranda, eller for en lang biltur. Kjekt hvis man kan føle seg litt fin, selv om plagget er superbehagelig!

- Thale Sunniva

Gårsdagens antrekk
_Genser og solbriller fra H&M, skjørt fra BikBok

 _Smykke fra Thomas Sabo

 


 

Vi hadde en kjempefin dag i går. Meg og Bjørnar dro inn til Sandnes for å kikke litt, og for å spise lunsj/middag. Bjørnar fikk velge sted, og da falt valget på Dolly Dimples. Hehe. Vi tok med oss pizzaen og satt ute i sola på bryggen. Veldig koselig!

I kveld skal jeg på jobb igjen, men fridagene har virkelig vært herlige!

- Thale Sunniva
Striped pants

Her kommer noen ytterst få bilder av gårsdagens antrekk. Jeg hadde på meg de nye buksene og den nye jakken fra New Yorker. Elsker de stripete buksene, og er superglad for at jeg kjøpte dem i to forskjellige farger. Det er jo så gøy med litt sprekere bukser (ikke bare dongri) nå som våren er kommet.


Jakke og bukse er fra New Yorker. Smykke og solbriller er fra H&M. 


 

Foreløpig har vi hatt en veldig treg morgen, men snart skal jeg løpe i dusjen og sette i gang med dagen. Den eneste spesifikke planen vi har for i dag er å gå inn til byen for å spise lunsj, og ellers krever hybelen litt rydding. Deilig med helger som ikke er fullbooket. 

Regnværet er forresten også tilbake. Akkurat slik som værmeldingen meldte... 

Har dere planer for lørdagen?

- Thale Sunniva 

Kveldens kjole

Skyter inn noen bilder av kveldens kjole til dere, før vi drar avgårde til Zupperia for å spise middag. Egentlig hadde vi tenkt oss på en brasiliansk restaurant, men der var det dessverre helt fullbooket. Så da blir det asiatisk isteden. Det blir sikkert minst like godt! Kjole: Club L (nelly.com) 

 

Ønsker dere en kjempefin lørdagskveld! 

- Thale Sunniva 

FU**
Ny bukse fra Nelly.com (singletten er også fra nelly, Fanny Lyckman sin kolleksjon) 

Det var faktisk utrolig deilig med mandag i dag etter en helt sinnsykt slitsom uke. Mandagen blir på en måte en ny start på en litt mer rolig uke, der jeg forhåpentligvis får gjennomført litt mer enn det jeg gjorde forrige uke. Denne ukas mål skal dere få i kveld!

I dag startet vi ikke forelesning før halv 1 og dermed fikk jeg både sovet ut, og gjort ganske mye arbeid før skolen! Med andre ord så har uka startet veldig bra allerede. Nå skal jeg fortsette effektiviteten og håper på at jeg føler at jeg har fått gjort mye med mandagen når jeg legger meg i kveld.

Ha en fin mandag alle sammen!

- Thale Sunniva

#antrekk #mandag

En ny kjoleDenne kjolen hadde jeg på meg en av de første kveldene i Bulgaria. Den er kjøpt i Warszawa på en butikk som heter Tally Weijl. 

 

- Thale Sunniva

Think green!

Den første kvelden i Bulgaria hadde jeg på meg denne kjolen som jeg kjøpte i Warszawa i April. Jeg synes den er så enkel og fin, og den passer jo perfekt i varmere strøk!

Kjole // New Yorker  Smykke // C&A   Solbriller // Mango

 

Nå må jeg komme meg avgårde for jeg har SÅ mye som skal gjøres i dag, og egentlig alle dagene frem til mandag da jeg flytter. Bussbilletter til Bergen er nå bestilt, så nå gjenstår det pakking, litt ordning i banken og politiattest fra politiet. 

Hva syns dere om kjolen?

Hva skal dere i dag?

 

- Thale Sunniva

Number 23

Big size T-shorte: New Look Jakke: H&M Solbriller: Gina Tricot 

To antrekk på rad! Dette er ikke værst. Som jeg sa i går, har jeg fått helt dilla på big size T-shorter, så denne er også blitt en favoritt! Denne T-shorten kjøpte jeg på New Look i Brussel. 

- Thale Sunniva

Marstown heroes

Her kommer et lite knippe bilder med gårsdagens antrekk.  Jeg hadde på meg en ny topp fra Zara som jeg kjøpte da vi var i Luxembourg. 

 

Uff, det blåste noe helt forferdelig i går! Det gjorde at noen av bildene ble veldig.... forblåste...


Topp: Zara Bukse: BikBok Solbriller: Mango

 

Jeg har kjøpt meg to slike store T-shorter i sommer, og har egentlig bare lyst til å kjøpe flere og flere! Det er jo så deilig å ha på seg, dessuten passer de til nesten alt. 

- Thale Sunniva

Ny bukse fra Pull & Bear (innkjøp Warszawa)

Jeg kjøpte denne dødskule buksen da jeg var i Warszawa. Jeg synes mønsteret på sidene er så tøft og litt annerledes!


Bukse fra Pull & Bear // Genser fra H&M // Solbriller fra Gina Tricot 

- Thale Sunniva

Sommerfarger: Antrekk fra C&A (nytt fra Warszawa)


Hihi, meg og den nye fjernkontrollen min.... 
Genser, bukse og smykke fra C&A, clockhouse

Dette var et antrekk jeg bare kjøpte i farta uten å prøve det. Vi var innom butikken fordi de regnet sånn ute og vi ventet egentlig bare på at regnet skulle slutte. Uansett fikk disse tre tingene bli med meg hjem, og det satt heldigvis helt perfekt alt sammen. Genseren er lang og stor og det bare elsker jeg! Jeg ser for meg denne sammen med en shorts om kvelden en varm sommerdag ♥

- Thale Sunniva 

Et maritimt antrekk, innkjøp fra Warszawa

Her kommer det en liten titt til av det jeg kjøpte i Warszawa. Jeg fikk med meg et skikkelig maritimt penantrekk. Jeg har alltid likt den maritime stilen, så da jeg fant denne kjolen og i tillegg fant dette smykket og disse øredobbene, da ble jeg skikkelig fornøyd!
Enkel, klassisk kjole i maritim farge fra Stradivarius
Smykket og øredobbene kjøpte jeg faktisk på en random matbutikk med smykkestativer. 

 

Hva synes du om den maritime stilen?

Det var forresten dette jeg hadde på meg i 90 + 10 års dagen her forleden:

 

- Thale Sunniva

Nytt fra Warszawa: Antrekk fra New Look

Jammen kjøpte jeg ikke en del klær mens jeg var i Warszawa. Litt trist at jeg får brukt så lite av dem, nå er det jo russebuksa som gjelder i en måned! 

Her er i hvert fall et helt antrekk, som jeg kjøpte på New Look:


_Genser, bukse og smykke fra New Look

 

- Thale Sunniva

Nytt fra Warszawa: Antrekk fra Bershka, rebel


Hvit bukse og neongrønn genser fra Bershka

Følte meg litt våggal når jeg kjøpte denne neongrønne genseren, men jeg synes egentlig at den var ganske kul! Litt kjekt med slike friske farger nå som sommeren nærmer seg.

 

Hva synes du om genseren?

- Thale Sunniva

Første skoledag, antrekk


Bukse // Stradivarius, genser // BikBok,  Elefantsmykke // Zarcillo

 

Den første skoledagen var veldig kort. Nå som jeg endelig er eldst på skolen, var det ikke så mye å gjøre for oss i dag. Vi møtte opp klokken 12, og gikk igjen klokken 1 etter litt informasjon og møte med nye lærere. Det var utrolig kjekt å se alle klassekamerater igjen etter en to månders lang ferie ♥

Resten av dagen i dag skal brukes på bil. Først til å øve på teori her hjemme, for så og øvelseskjøre etterpå. Stress, stress, stress. 

Hvordan var din første dag på skolen igjen?

- Thale Sunniva

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av