hits


Skitur i kveldsmørket

  • 14.01.2018 kl.17:01 i Blogg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Hei og god søndag! Som dere sikkert har forstått allerede så er vi kommet hjem fra hytta igjen. Vi var der fra tirsdag til torsdag og hadde noen avslappende dager. Jeg kom opp sent på tirsdag, og Bjørnar jobbet på dagen på onsdag, så eneste gangen de ble tid til en skitur var på onsdagskvelden. Vi tok på oss godt med klær, for det var en del vind, og hodelykt og bega oss ut i mørket. Det ble ikke lange turen, men nok til at det kan kalles for årets første skitur. Deilig med ski på bena igjen, og ikke minst gå i sporet uten å ta hensyn til noen andre! Vanligvis er det jo ganske mange skigåere i løypa, og jeg er ikke veldig stødig på ski, så det er fint å kunne skli og bremse akkurat så mye som jeg føler for. 

Har dere hatt en fin helg? Vår har vært rolig og avslappende, bortsett fra løpet i går da... Vi har sittet i flere timer i dag sammen med Ingrid og spilt ticket to ride. Har dere spilt dette brettspillet før? Veldig kjekt, og litt annerledes fra hva vi vanligvis pleier å spille. 

Én kommentar

Kristine Larsen

14.01.2018 kl.17:25

Sååå koselig <3 <3

Skriv en ny kommentar

,


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av