hits


Lenge leve spontaniteten

  • 09.01.2018 kl.17:28 i Blogg

Vi har bestemt oss for å være litt spontane det neste døgnet. Bjørnar har nemlig jobb å gjøre i Sirdalen, hvor foreldrene hans har hytte, så om noen timer kjører jeg opp dit for å tilbringe en dag eller to der sammen med han. Jeg har uansett fri, så da var det kjekt at jeg kunne komme opp til han, slik at vi begge slapp å være alene på hver våre kanter. Dermed blir det en dag med snø og skigåing i morgen, sånn plutselig. Deilig å ha en liten utflukt sånn midt i uka. Det er en av fordelene med å jobbe turnus! På hytta finner jeg alltid roen, så det skal bli deilig å komme opp dit og bare kose meg å slappe av. Det er nødvendig etter en hektisk desember!

På hytta har vi ikke internett, men dere skal ikke se bort i fra at jeg kanskje titter innom uansett... Vær uansett klar for litt bilder av snø og skigåing, og kanskje vi til og med tar en runde med vår nye kamera-venn. Vi skrives!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

,


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av