hits


Jul i heimen

  • 11.12.2017 kl.14:22 i Jul<3

Vi fikk opp en del av julepynten i går, og over ser dere litt av den. Til de oppmerksomme så ser dere kanskje at vi ikke har pynt på juletreet. I fjor bestemte vi oss nemlig for å lage en tradisjon om at juletreet får komme opp tidlig i desember, men da bare med lys på. Så pynter vi det heller med julekuler og glitter rundt tredje søndag i advent. I fremtiden blir det nok til at vi pynter det lille julaften slik jeg er vant med hjemmefra, men så lenge julen ikke feires hos oss er det koselig å få opp pynten litt før. Juletreet i stua gir i hvert fall ordentlig julestemning, og nå tenker jeg at det på tide å få litt gang på julekakene her i huset. Jeg skal sette i gang med bakingen om få strakser, så dere kan forvente dere litt oppskrifter og tips til spiselige julegaver i løpet av de kommende dagene. 

Håper dere har hatt en fin start på uken! I kveld skal vi på juleverksted ♥ Det gleder jeg meg skikkelig til! 

Én kommentar

Victoria Larsen

11.12.2017 kl.14:56

Åh, så utrolig koselig! :-D

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av