hits


Christmas in Strasbourg

Hei og god kveld! I dag har vært en skikkelig flott dag fylt med masse julestemning, og da passer det jo godt å dele noen flere bilder fra "the capital of Christmas": Strasbourg. Midt i byen stod et stort juletre, som visst nok skal ha et nytt tema hvert år. Nydelige lys, og skikkelig julestemning på torget der treet stod. 

Vi har pyntet til jul, hatt Stian på besøk, vært på middagsbesøk hos mamma OG vært på julekonsert i dag. Så søndagen har vært innholdsrik for vår del. Nå er vi klar for å avslutte denne uken med litt serie og avslapping før vi tar kvelden og lader opp til ny uke. Jeg føler at vi har vært hjemme i Norge flere uker allerede, men det har vi jo ikke. Det skjer så mye gøy nå i desember, og nå er jeg klar for en ny og innholdsrik uke. 

Én kommentar

Victoria Larsen

11.12.2017 kl.10:06

Såå koselig stemning! :-)

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av