hits


Early morning

  • 09.12.2017 kl.09:43 i Jul<3

Hei og god morgen ♥ FOR en deilig start på lørdagen vi har hatt! Meg og mitt kjære tantebarn har allerede vært oppe i ganske mange timer, sett på film, drukket kaffe/kakao og sett på snøen dale ned utenfor. Snakker vi julestemning eller? Ja! Jeg er så glad for at det kom snø istedenfor regn i dag, det gjør landskapet så mye finere, og så er det jo litt mer koselig å gå ut i. Snøen fortsetter å dale ned utenfor, og jeg håper den er kommet for å bli en stund!

Vi skal fortsette med jul i dag, og skal straks begynne å lage brente mandler. Oppskrift >her<. Håper dere har en like rolig og fin start på lørdagen som det vi har. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av