hits


The Capitol of Christmas

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er ikke for ingen grunn at Strasbourg blir kalt for julehovedstaden. Bare se på disse bildene da! I byen har de hele ti forskjellige julemarkeder i desember, og gatene er fylt med lys, lukten av jul og god stemning over alt. Det var rett og slett en helt magisk atmosfære å gå rundt i denne byen, og da det i tillegg begynte å snø var stemningen satt ♥ Det var en kald, men likevel helt fantastisk opplevelse! FOR et sted! Her kan jeg tenke meg å dra hver eneste jul fremover, for jul det kan de i Strasbourg altså. 

Vi er tilbake i Norge igjen. Det var helt fantastisk å sove i sin egen seng, i egen leilighet,  i går kveld etter en lang, lang reisevei. I dag er det utpakking som gjelder, og alt vi hadde med oss fra Spania er faktisk på plass i skapene allerede. Nå gjenstår det bare 20 esker med ting som vi pakket ned mens vi hadde leieboere her. *Puhh!*. Det er vell bare å sette i gang. Vi skrives senere! 

Én kommentar

Victoria Larsen

06.12.2017 kl.14:04

Så utrolig koselig! Kjempe fine bilder :-)

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av