hits


Christmas lights

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

God morgen og god første søndag i advent fra Lyon! Vi kom hit ganske sent i går kveld etter en lang biltur med utfordringer som snø og voldsom vind. Vi tok en tur til sentrum, hadde en liten matbit og dro rett til hotellet igjen. Derfor har vi ikke fått se så mye av Lyon, men slik måtte det bare bli. I dag går turen videre til selveste julehovedstaden Strasbourg. Åh, som jeg gleder meg! Vi bestemte oss faktisk for å droppe og kjøre innom Sveits, for å få en litt kortere kjøretur i dag og for å ha mer tid i Strasbourg. Gleder meg! I dag blir det en skikkelig juledag ♥ Håper det er litt slik som bildene over, som er fra Andorra. Det var så mye fine julelys der!

Nå skal vi spise frokost, så skrives vi fra Strasbourg!

Én kommentar

Victoria Larsen

03.12.2017 kl.10:39

Så koselig!! Elsker mye lys på denne tiden :-D

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av