hits


Andorra La Vella

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Er ikke hovedstaden her i Andorra bare utrolig vakker? Så mye flotte julelys og koselige gater ♥ Mens vi gikk i gatene i går begynte det å snø, og da fikk vi begge to skikkelig julestemning. Kalde på føttene og i hendene, men likevel så lykkelige på grunn av litt lys og julepynt. Vi var så slitne i går og etter en burger i senga og et bad i badekaret la vi oss allerede klokken ti, og dermed føler vi oss klar og uthvilte til å kjøre nå. I dag våknet vi opp til masse snø på veiene. Vi hadde egentlig tenkt til å kjøre gjennom Andorra og over til Frankrike, men nå tar vi heller turen tilbake til Spania og over grensen. Viktig å være trygge på veien, og vi tar ingen sjanser. Vi har uansett besøkt Andorra, og det angrer jeg virkelig ikke på, for her var det fint! Ønsk oss lykke til på ferden vår videre til Frankrike.

Vi snakkes fra Lyon neste gang! 

Én kommentar

Victoria Larsen

02.12.2017 kl.13:43

Åh, så mye fint lys!! :-)

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av