hits


Julen er her!

  • 30.11.2017 kl.17:49 i Jul<3

Åh, se på disse bildene da! Jul ♥ Disse er fra desember i fjor. Jeg blir helt varm av å se på disse bildene og gleder meg til å komme hjem til leiligheten å pynte den klar til jul ♥ Jeg tipper at jeg kommer til å pynte før jeg kommer til å pakke ut, hehe... Det er ikke første desember enda, men allerede i morgen er vi der, og derfor føler jeg det er greit å si at julen er her.  Jeg må innrømme at jeg har mistet julefølelsen litt igjen i alt flyttekaoset, men forhåptenligvis er det på plass igjen i morgen når vi starter kjøreturen vår hjem. Det beste er jo at første stopp på veien er Andorra, og der tror jeg faktisk det er litt snø! *Krysser fingrene* for at det ikke er på veiene da, for vi har jo fremdeles bare sommerdekk *kremt*. 

Vi er snart ferdig med å pakke i bilen, og det føles så rart. Jeg har faktisk sovet i senga vår her for siste gang, for etter nattevakt i natt starter vi å kjøre. Veldig rart! Nå sier vi oss straks ferdig med pakkingen, og da er det en joggetur og middag som står på planen, før de neste timene kommer til å fyke av gårde. Kribler i magen både på grunn av glede, men også fordi tiden går så alt for, alt for fort. 

Det kommer et innlegg mens vi er på veien i morgen, og så snakkes vi igjen fra Andorra! 

Én kommentar

Victoria Larsen

30.11.2017 kl.21:34

Kjempe fine bilder :D

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av