hits


Video fra roadtrip i Spania og Portugal

  • 29.11.2017 kl.18:14 i Spania

Husk å ta på HD

 

Her kommer endelig videoen fra vår Roadtrip sør i Spania og Portugal. For en fantastisk tur vi hadde, og jeg er så glad for at vi prioriterte å ta oss den turen. Minner for livet ♥ I videoen får dere se stedene vi besøkte, og hotellene vi bodde på. Kanskje dere får noen nye reisetips? Spania og Portugal har noen fantastiske reisedestinasjoner å tilby, og jeg skulle gjerne besøkt alle stedene (kanskje bortsett fra Gibraltar) en gang til. Håper dere liker den ♥ Forresten kan det være lurt å spille av videoen i en annen nettleser enn Chrome, for jeg fikk i hvert fall ikke lov til å spille av i HD på Chrome. 

 Nå er jeg veldig klar for å ta dere med på enda en reise gjennom Europa på video, bare at denne gangen  kjører vi nordover. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av