hits


Spania eventyret over!

  • 01.12.2017 kl.11:00 i Spania

Da var dette fantastiske, varme, innholdsrike, avslappende og deilige halvåret over. I dag vender vi snuten mot Norge, og første stopp på veien er Andorra. Altså reiser vi faktisk ut av Spania allerede i dag, og det føles veldig merkelig! Bare se på alle bildene over: Vi har virkelig hatt det helt fantastisk! Vi har opplevd så utrolig mye, og ikke minst lært mye om oss selv, og det å bo i utlandet. Jeg er evig takknemlig for all familie og venner som har kommet og besøkt oss mens vi har vært her, jeg føler meg så heldig ♥ De har virkelig vært med på å gjøre tiden her nede innholdsrik og full av minner og opplevelser. 

Jeg kommer til å savne Spania. Klimaet, solen, hverdagen, strendene, maten, turene og opplevelsene. Vi kommer alltid til å se tilbake på dette halvåret som en fantastisk opplevelse og et minne for livet ♥ Jeg er veldig glad for at jeg har alle bildene til å huske på det også! 

Men nå: Nå er vi klar for å komme tilbake til Norge. Borte bra, men hjemme best, er det ikke det man sier? Norge er mitt hjemme, og et halvt år i Spania måtte kanskje til for å innse det. Jeg sier ikke at vi er ferdig med å bo i utlandet, plutselig kommer det en annen mulighet vi ikke klarer å motstå, men Norge vil alltid være det som er og forblir hjemme for oss. 

Nå er vi i bilen og klar for en fem dagers roadtrip gjennom Europa. Håper dere er klar for å følge oss på veien! Vi skrives fra Andorra. 

Én kommentar

Elina

01.12.2017 kl.10:51

Ser så herlig varmt og fint ut!

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av