hits


Out walking

  • 28.11.2017 kl.21:25 i Spania

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette innlegget skulle egentlig vært publisert i går kveld, men ettersom at det var problemer på blogg.no fikk jeg aldri publisert det. Vi prøver igjen i dag: 

Hei! Har dere hatt en fin tirsdag? I dag ble det endelig løpetur på meg også, og nå er vi klar for å ta en rolig kveld. Dagen har bestått av pakking, som planlagt, men vi fikk også reist en tur til Altea. Der er nesten alle butikker og restauranter stengt nå som nesten alle turistene har reist hjem. Rart å bo på et sted som er så sesongbasert, det er vi ikke akkurat vant til. Det var i hvert fall deilig å komme seg ut en tur i dag, selv om det var ganske grått. I morgen er det faktisk meldt regn, men det er vell bare å venne seg til nå som vi skal tilbake til Norge og Rogaland. 

 

Ps: Titt innom en tur i ettermiddag/kveld. Da kommer video fra da vi var på reise sør i Spania og i Portugal ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av