hits


Beach in Lisbon

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Hei og god tirsdag! Tiden flyr avgårde, og i dag er vi klar for den o-store pakkedagen. I dag skal det pakkes, pakkes og pakkes.... Over er det noen bilder fra promenaden i Lisboa. Når du er her nede, kan du fort begynne å lure på om du egentlig befinner deg i San Fransisco på grunn av den store røde broen, eller om man er i Rio de Janeiro på grunn av den svære Jesus-statuen. Lisboa altså ♥ Virkelig en by utenom det vanlige! Her får man by, historie og strandliv samtidig, kan det bli bedre? Vi besøkte aldri stranda her, selv om vi sikkert hadde hatt godt av en dukkert i løpet av dagen ettersom at vi hadde over 30 grader. Det var en utrolig deilig atmosfære langs promenaden. Å gå fra gamlebyen og bort til matmarkedet langs promenaden er virkelig en fin tur. Her kan du kjøpe deg is eller en drink fra vogner på veien, sette deg ned på en kafé og rett og slett bare nyte mangfoldet av mennesker og opplevelser som Lisboa har å by på. 

Nå skal vi sette i gang med pakkingen! Ønsk oss lykke til da, det er jo ikke akkurat det som står høyest på kjekt-å-gjøre lista. 

Én kommentar

Victoria Larsen

28.11.2017 kl.17:12

Så stilig! :-D

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av