hits


Trøttitrynet.no

  • 27.11.2017 kl.20:43 i Blogg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Hei og god mandag! Ny uke, og dette er faktisk vår aller siste her i Spania... Det er rart det, og nesten litt utenkelig. Foreløpig gleder jeg meg til alt vi skal oppleve på reisen hjem, og det å komme hjem til familie, venner og ikke minst leiligheten vår ♥ Men jeg tror nok at jeg etter en stund vil føle på savnet til Spania og tiden vi har hatt her. 

Jeg er superduper trøtt i dag etter tre nattevakter, og kroppen min vil bare ikke være med i dag. Bjørnar la nettopp ut på en joggetur, mens jeg bare krøp lenger under teppe og fylte på med mer vin  opp i glasset. Det er virkelig ikke noe vits i å ta med denne kroppen på joggetur i dag, for det ville rett og slett ikke fungert i det hele tatt. Så jeg har altså en avslappende kveld, og tenkte heller at jeg skulle sette i gang med litt middagslaging. Denne uka er det å tømme kjøleskap og kjøkkenskap som gjelder, så litt kreativitet på middagsfronten må til. 

Håper dere har hatt en fin start på uka! Jeg har to vakter igjen på jobb før vi vender snuten mot Norge, men før den tid er det mye som skal pakkes ned. Ønsk oss lykke til! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av