hits


1408 m.o.h

  • 24.11.2017 kl.13:07 i Spania

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei og god helg! Jeg rakk aldri å kikke innom igjen i går, for fjellturen tok mye lenger tid enn vi hadde beregnet. Vi endte opp med å gå (med bare noen små pauser) i 6 og en halv time! Du kan mildt sagt si at vi kjenner det i bena i dag, så vidt vi klarer å gå jo... Dessuten hadde vi stekende sol hele turen, en av de varmeste dagene som har vært nå i november, så svette ble vi også. Slitne, svette og glade! Alt i alt var det en skikkelig fin tur, men lang og tung. Vi besteg Puig Campana som er 1408 meter over havet. Parkeringsplassen hvor vi satte fra oss bilen, og startet å gå, ligger på 300 m.o.h., så vi besteg faktisk 1000 høydemeter i går. I tillegg var det en tur på 15 km, ettersom at vi gikk rundt fjellet før vi gikk opp. Alt i alt endte vi opp med å gå over en time i mørket på slutten, men det gikk helt fint. Litt feilberegning av tid altså, men virkelig en fin tur. 

Så etter gårsdagens aktiviteter skal vi bare ta det helt med ro i dag, helt til jeg i kveld skal på jobb. Har dere noen spennende planer for helgen? 

3 kommentarer

Victoria Larsen

24.11.2017 kl.15:25

Flotte bilder! God helg :-)

Thale Sunniva

24.11.2017 kl.16:52

Victoria Larsen: Takk :-) God helg til deg også!

Oda

24.11.2017 kl.20:03

Wow, ser ut som en fantastisk tur! God helg :)

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av