hits


Lisbon breakfast

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lisboa har så mye godt å by på når det kommer til spisesteder, og da kanskje spesielt frokoststeder og kaféer. Over ser dere frokostene vi hadde mens vi var der. Ser det ikke fristende ut vell? Første dagen med avokodosandwich og acai-bowl, andre dagen havregrøt med deilig topping og smoothiebowl og siste dagen fikk vi servert frokosten på hotellrommet. Digg ♥ Jeg ler enda når jeg ser bilde av havregrøten over. Bjørnar løy nemlig til han på kafféen og sa at vi var tre personer da han kommenterte at vi bestilte mye mat, og at det kanskje kunne bli litt vell mye for oss! Haha! Det var altså bare oss to, men jeg mener å huske at vi klarte å spise opp alt sammen også. Godt var det i hvert fall!

Jeg skulle ønske vi hadde denne frokosten i dag, men den hjemmelagde havregrøten er god den også. I dag skal vi endelig komme oss opp på fjellet Puig Campana! Det kommer til å ta nesten hele dagen, men jeg tror og håper at det kommer til å bli en fin tur. Vi har 24 grader og sol i dag, så vann og skygge blir vår bestevenn på veien opp fjelltoppen. Gleder meg til å vise dere bilder fra turen senere i kveld. Ha en fin torsdag enn så lenge! 

Én kommentar

Victoria Larsen

23.11.2017 kl.10:26

Så nydelig!! :-)

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av