hits


En siste dag på stranda?

  • 22.11.2017 kl.12:04 i Spania

Hei og god onsdag! Hvordan behandler uka dere så langt? Tipper det er mange som er midt i eksamensstresset, og da hjelper det vell lite å si at jeg nyter fridagene mine? Hehe... I går var vi på hundestranda med Disney. Hun badet litt, men vi holdt oss på land. Vannet er ikke akkurat glovarmt for tiden, men det er deilig å sitte ute i sola og bare nyte ♥ Kanskje blir det vårt aller siste besøk på stranda? I hvert fall på hundestranda mest sannsynlig. Følelsen av at vi snart reiser herfra er så utrolig rar, og i går begynte jeg så smått å pakke litt også. Det er rart hvor mange ting man klarer å samle opp på 6 måneder altså... Jeg blir overrasket om vi får plass til alt i vår lille Fiesta, men med pakke-Bjørnar i aksjon så går det vell kanskje fint. En ting er i hvert fall helt sikkert, og det er at det blir en fullstappet bil på veien gjennom Europa. 

Nå skal jeg sette meg ut i sola med strikketøyet, Bjørnar skal en tur til frisøren og utenom det blir det en rolig onsdag. Vi må jo lade opp til fjelltur i morgen, det skal bli deilig det! 

2 kommentarer

Sandra Marie

22.11.2017 kl.13:04

kos deg og nyt det. Eksamen og minusgrader her.. :p

Victoria Larsen

22.11.2017 kl.15:57

Så flotte bilder! Nyyyt! Her er det nesten minus grader ;-)

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av