hits


Vlog: Julemarked, bading og fredagskos

  • 21.11.2017 kl.14:23 i Spania

Husk å ta på HD! 

 

Jippi! Jeg fikk heldigvis til å laste opp videoen uten å måtte redigere alt helt på ny. Så her er altså en liten vlog fra dagen vår på fredag. Mest sannsynlig den aller siste videoen her fra Spania... Rart og trist. Vi var på julemarked, badet og virkelig koste oss! Håper dere liker videoen, jeg deler også en pitteliten oppskrift helt på slutten av den. Video er virkelig noe vi har fått mer og mer sansen for, og jeg gleder meg til å lære enda mer om dette, så kom gjerne med litt konstruktiv kritikk! Lyd har vært en litt vanskelig ting for oss, og vi har prøvd å lete etter mikrofon til kameraet vårt. Dessverre har ikke kameraet vi bruker til å filme en mikrofon-tilgang, så her må vi gå litt i tenkeboksen. I går gikk vi uansett til innkjøp av noe som kommer til å løfte videoene våre med sikkert ti hakk!! Hehe... Men mer om det får dere etter jul, for det blir nemlig en liten julegave til oss selv. Uansett: Håper dere likte videoen, og som nevnt blir vi glade for tilbakemeldinger, enten her eller på youtube. 

Én kommentar

Gerd Eli Primberg

21.11.2017 kl.22:55

I kveld har morfar og jeg kost oss med å se denne vloggen.

Vi så den via Chromecast på TV rett fra min telefon. Det er moro å se at dere har det så fint, alle tre. Så må dere ha lykke til med løpkonkurransen!

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av