hits


Lisboa by night

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Lisboa ♥ Like vakkert om kvelden, som på dagen. Jeg elsker å gå rundt i storbyer om kvelden. Det er akkurat som om det blir en annen by, en annen atmosfære og en helt egen opplevelse. Jeg er veldig glad for at meg og Bjørnar er flinke til å gå rundt når vi er på reise. At vi ikke bare finner den første og nærmeste restauranten og går tilbake til hotellrommet for å se på film etterpå. Man får oppleve så mye mer av en by hvis man vandrer litt, både på dagtid og på kveldstid. Selv om det akkurat i Lisboa var best å gå rundt på kvelden, for det var jo så varmt da vi var der! Godt over 30 grader på dagtid. Så Lisboa i oktober er absolutt å anbefale hvis du ser etter litt sol og varme, kombinert med storby ;-) Lisboa er virkelig en vakker by på kvelden. Så mange fine lys, i fontener og opplyste bygg. 

Hvordan er søndagen deres? Jeg har vært litt på jobb, men nå er jeg klar for å ta resten av søndagen med knusende ro. Strikketøy, søndagstur og god mat står på planen. Det blir ikke så mye bedre enn det. Ha en fin søndag!

3 kommentarer

Interior9508

19.11.2017 kl.12:35

For en vakker by! Nå fikk jeg lyst å besøke den også:)

Sima Sophian

19.11.2017 kl.19:39

Så vakkert! :O

Lilli

19.11.2017 kl.20:09

Så fine bilder :)

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av