hits


2 kjoler til festsesongen

  • 18.11.2017 kl.20:35 i Blogg

Kjoler fra H&M 

Hei! Har dere hatt en fin lørdag? Vi har hatt en skikkelig rolig en. Jeg er helt oppslukt i et strikkearbeid jeg holder på med, så jeg har sittet med det nesten halve dagen. Dere vet når man får ånden over seg? Da er det bare å strikke da, hehe. Det blir altså ikke noen video i dag, men i morgen skal jeg i gang med redigering. Vi har da i hvert fall fått vært en god del ute, og rett og slett bare kost oss hele lørdagen. Akkurat slik en lørdag bør tilbringes. Jeg måtte bare vise dere mine to nyeste kjolekjøp. Var de ikke fine vell? De er begge fra H&M og passer perfekt til julebordsesongen vi har i møte. Dyre var de heller ikke, så leter du etter en ny kjole burde du ta turen dit. De har mye fint i år, masse glitter! Jeg elsker jo glitter og paljetter, så det passer meg helt perfekt. 

Vi skal fortsette lørdagskvelden med pizza, skal vi danse og enda mer strikking for min del... Nyt lørdagskvelden ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av