hits


Fredag!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er vell ikke ordentlig fredag uten taco i en eller annen form? Vi har akkurat inntatt en stor porsjon med nachos hver, og nå er jeg så mett! Bildene over er fra en egen taco-restaurant i Lisboa. Veldig kult sted! Stilig interiør, pynt og masse godt på menyen! Jeg gikk for tre forskjellige typer taco, og Bjørnar for burrito. Selvfølgelig kombinert med litt mexikansk øl. Sjekk ut Mez Cais hvis dere noen gang er i Lisboa. Veldig hyggelig personale også, så stort pluss for det! Restauranten ligger i en gate bak matmarkedet. Her var det forresten også mange andre kule spisesteder (som feks. Bowl Lisboa, med havregrøt- og smoothiebowls). Et lite Lisboa-tips på fredagskvelden der altså. 

Håper dere har hatt en strålende start på helgen! 

Én kommentar

julietalivstil

17.11.2017 kl.22:27

Ha en fin kveld:)

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av