hits


Faro - en nydelig by

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Du vet når du kommer til et nytt sted og du har absolutt ingen forventninger til plassen? Man aner ikke hva som vil møte enn, og det gir et stort rom for overraskelser. Faro, sør i Portugal, var en by som overrasket oss. Ja, det var slitt og gammelt der, men det var skikkelig koselig! Noe dere kanskje får inntrykk av på bildene? Byen hadde sin egen sjarm. En søt liten fiskelandsby med fliser på nesten alle hus. En by med mange små koselige gater, fine butikker og mye kjekt å se på. Gatene i seg selv var rene og pene, og disse flisene som man finner overalt i Portugal gjør hele opplevelsen av å vandre rundt i byen helt spesiell. Det er jo så mange farger! Virkelig et sted hvor man fikk bruk for kameraet rundt halsen, for å si det sånn ;-) Jeg får virkelig ikke sagt nok ganger hvor godt jeg likte Portugal. Så utrolig mange flotte steder og koselige mennesker. 

2 kommentarer

Victoria Larsen

16.11.2017 kl.14:04

For noen flotte bilder!! Ser kjempe fint ut :D

Thale Sunniva

16.11.2017 kl.19:03

Victoria Larsen: Takk :D

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av