hits


Denne uka gjennom telefonen

  • 12.11.2017 kl.20:56 i Spania

1 & 3. Fiesta dager i Alfaz med pynta gater  //  2. Man må vell få begynne med litt juleting? Blir så glad :-D  //  4. Meg og Bjørnar etter en svett løpeøkt

1. Sommerruller til middag. Yum!  //  2 & 3. Kosestund i sofaen  //  4. Parade i Alfaz

1. Pynta festgater  //  2. Det var så kaldt en kveld av vinterjakka måtte på!  //  3 & 4. Gårsdagen i Altea 

1. Iskrem, vanilje og sitron  //  2. Selfie fra i dag ;-)

 

Hei! Har søndagen deres vært fin? Vi har hatt en skikkelig fin søndag i solskinnet. Vi har virkelig bare tatt det helt med ro hele dagen, helt til vi dro til La Marina for litt shopping. To nye kjoler, tre nye bukser og to nye gensere fikk bli med meg hjem... Viktig å oppdatere vintergarderoben! 

Over har dere noen bilder fra uka som har gått. Vi hadde Stian på besøk frem til tirsdag og dro på fiesta dager i Alfaz. På fredag var meg og Bjørnar og så på paraden, og da var det så kaldt at vi måtte ta frem vinterjakkene. *Brr*. Heldigvis kom varmen tilbake allerede på lørdag, og vi dro til Altea for å spise is. Alt i alt en skikkelig flott uke! Hvordan har deres vært? 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av