hits


Printed flower dress

Kjole fra Zara

 

Hei og god kveld! Hvor har denne lørdagen flydd avgårde hen da? Vi dro som sagt til Altea for å besøke et mikrobryggeri tidligere i dag. Der fikk vi en liten omvisning, og fikk kjøpt med oss noen godsaker som skal testes allerede i kveld. Veldig kjekt når man finner slike steder. Hvis dere noen gang er i område, dra til bryggeriet Althaia Artesana. Etterpå gikk vi rundt i Altea, nøt den varme solen og spiste is. Vi prøvde oss også på en strandtur i ettermiddag, men vi var litt sent ute. Sola var på vei til å gå ned, men vi fikk likevel nytt litt solstråler og boklesing i strandstolene våre, selv om det ikke akkurat ble i bikini. 

Kvelden har jeg brukt til å redigere video fra reisen vår i sør-Spania og Portugal. Jeg fikk det plutselig for meg, og vipps så var hele filmen ferdig, selv om jeg egentlig bare hadde tenkt å redigere litt i dag. Dermed har mye av kvelden gått til det. Gleder meg til å vise dere i løpet av uka! Hva synes dere egentlig om videoer fra reiser, er det gøy å se? 

Håper dere har en fin lørdag ♥

6 kommentarer

julietalivstil

11.11.2017 kl.22:27

fin kjole☺

Thale Sunniva

12.11.2017 kl.14:09

julietalivstil: Takk :D

Victoria Larsen

12.11.2017 kl.11:41

Kjempe fin kjole! :-)

Thale Sunniva

12.11.2017 kl.14:09

Victoria Larsen: Tusen takk :-)

Lilli

12.11.2017 kl.22:36

Så fin kjole :)

Thale Sunniva

13.11.2017 kl.16:13

Lilli: Takk :D

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av