hits


Fiesta dager og redd hund

  • 10.11.2017 kl.18:55 i Spania

Hei og god helg! Vi har hatt en skikkelig rolig start på helgen ettersom at jeg sov ganske lenge etter nattevakten. Bjørnar driver også på med sympati-døgnrytme og sov like lenge som meg i dag, så her er vi litt døgnville begge to. Vi klarte i hvert fall å komme oss ut på en tur i solskinnet, så det var deilig. Disney ville også være med på bildene i dag, da noen gutter begynte å hive rundt seg med kinaputter. Slike høye lyder er Disney lite glad i, og klatrer da helst opp på meg for litt trøst og kos... Stakkaren! Tydeligvis noe vi må jobbe en del med fremover. Akkurat nå er det Fiesta dager her i Alfaz del Pi med fyrverkeri hver eneste kveld, altså ikke til stor glede for Disney (og dermed heller ikke for oss). I kveld har vi tenkt oss ned dit for å se på paraden, og så får vi heller nyte fyrverkeriet fra terrassen her hjemme, mens Disney er inne. 

Håper dere har en fin fredag! Har dere noen spennende planer for helgen? Vi har faktisk ikke lagt oss noen planer i det hele tatt, men satser på at vi finner på  noe gøy. 

4 kommentarer

Lilli

10.11.2017 kl.20:42

Så fine bilder, og så skjønn hund :D

Thale Sunniva

10.11.2017 kl.22:12

Lilli: Tusen takk :-)

blomsterpiken

10.11.2017 kl.20:42

Sååå fin hund!

Thale Sunniva

10.11.2017 kl.22:12

blomsterpiken: Tusen takk :-)

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av