hits


Sevilla del 2, Placa de Espana

  • 06.11.2017 kl.20:52 i Spania

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Altså, jeg må bare si det igjen: Hvis dere noen gang får mulighet til å reise til Sevilla burde dere absolutt ta turen! Flottere by skal du lete lenge etter. Bare se på disse bildene da! Her var vi på Placa de Espana, kanskje et av byens aller mest kjente steder, og man forstår kanskje hvorfor? Det var virkelig helt nydelig her, med utrolig flotte utsmykkede bygg, en egen elv som gikk rundt hvor man kunne leie båter, såpebobler, musikk og hestekjerrer. 

Oktober er den perfekte måneden å besøke Sevilla på. Da vi var her hadde vi rundt 27 grader, og turistene var ikke så alt for mange. Jeg kan se for meg at hvis man drar midt på sommeren vil det være alt for varmt her, og også stappfullt med turister. Denne byen overrasket meg på alle måter. For det første var det mye større enn vi hadde sett for oss, det var utrolig mange severdigheter, og ikke minst så var det så utrolig fint og rent. Sevilla, vi kommer definitivt tilbake for et lengre opphold en gang i fremtiden! 

4 kommentarer

Victoria Larsen

06.11.2017 kl.21:33

Kjempe flotte bilder! :-)

Thale Sunniva

06.11.2017 kl.23:49

Victoria Larsen: Takk :-)

julietalivstil

06.11.2017 kl.23:17

så fine bilder:)

Thale Sunniva

06.11.2017 kl.23:49

julietalivstil: Takk :-)

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av