hits


Mini golf- turnering

  • 06.11.2017 kl.10:00 i Spania

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Hei og god morgen! Ny uke, nye muligheter, er det ikke det man sier da? Her er noen bilder fra vår lille mini golf-turnering som vi hadde på lørdag. Man kan mildt sagt si at jeg tapte. Et soleklart tap faktisk, men jeg hadde det kjekt uansett. Av og til er det kjekt å finne på litt annet, og dette var gøy! De hadde også et eget game-room der, hvor vi hadde en aldri så liten air-hockey turnering, en runde med guitar hero og litt andre leker. Minnet meg skikkelig om tiden på ungdomsklubber som liten. Skikkelig gøy! Skulle ønske vi hadde lignende steder hjemme, men bowling er vell en god erstatter kanskje? Jeg skal definitivt gjøre mer av slikt som dette fremover i hvert fall. 

Håper dere har en fin start på den nye uken. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av