hits


Rolig søndag på stranda

  • 05.11.2017 kl.18:49 i Spania

I dag fikk vi endelig litt fint vær igjen! Faktisk så fint at vi kunne dra på stranda å sole oss, lese og rett og slett bare slappe av. Fantastisk måte å tilbringe dagen på etter en nattevakt, for da er det deilig og bare slappe av. En fin søndag med andre ord. Rart å tenke på at vi bare har tre søndager igjen her i Spania. Tiden kommer virkelig til å gå fort fremover. I dag lå jeg på stranda og søkte på juledekorasjon og julekake-oppskrifer. Føltes litt merkelig å ligge i bikini og samtidig tenke på jul, men de har faktisk begynt å pynte en del til jul her nede. Jeg er i hvert fall klar for litt julestemning snart, selv om det ikke akkurat kommer til å begynne å snø her med det første. 

 I natt skal jeg på jobb igjen, men det er heldigvis den siste natten, før det blir noen dager fri. Har dere hatt en fin søndag? Hva har dere gjort? 

Én kommentar

Victoria Larsen

05.11.2017 kl.18:56

Kjempe fine bilder!! Koselig :D

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av