hits


Bade i sjøen i november

  • 04.11.2017 kl.14:58 i Spania

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tenk at vi kan bade i sjøen her i Spania selv om vi er i november! Ganske så fint ♥ Det er dog ikke like varmt lenger, så det frister ikke akkurat å ligge å sole seg, men å bade etter en lengre tur er bare deilig. Vannet er fremdeles godt over 20 grader her, så det går veldig fint å svømme og plaske en god stund før man må opp på land for å tørke seg. I går gikk vi tur til fyrtårnet i Albir, og etterpå gikk vi ned langs en strand som er der for å bade. Stian skal ikke komme hjem fra ferie i Spania uten å kunne si at han har badet! Selv om vi hadde gråvær i går var det deilig å bade, og vannet på denne stranden er så klart og fint. 

Jeg har begynt å komme i gang igjen etter nattens vakt på jobb. Vi har planer om minigolf-turnering i dag! *Woop!* Hva har dere på planen? 

Én kommentar

Victoria Larsen

04.11.2017 kl.17:14

Det så kaldt ut, hihi!!

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av