hits


LX Factory

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvis dere noen gang reiser til Lisboa må dere love meg at dere tar turen innom LX Factory. Det ligger et lite stykke fra byen, rett med broen, men er absolutt verdt turen bort. Her er et lite fabrikkområde gjort om til en slags minilandsby, med koselige kaféer, restauranter og stilige butikker. Det var så mye fint å se på! Vi gikk og kikket i butikkene som hadde utrolig mye kult og spiste ostekake på en egen ostekake-kafé. Vi kjøpte også portugisisk øl og portvin her. Du finner virkelig alt på LX Factory, og her kan man kose seg over flere timer selv om område egentlig er ganske så lite. Har noen av dere vært der før kanskje?

Én kommentar

Victoria Larsen

02.11.2017 kl.17:15

Veldig fine bilder :D

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av