hits


Alhambra

  • 27.10.2017 kl.18:42 i Spania

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Her er noen flere bilder fra dagen vi hadde i Granada. Hovedgrunnen til at vi dro til denne byen var jo for å se Alhambra, og det var fantastisk å gå rundt dette flotte slottet. Ikke minst det å gå i hagen opp til selve bygget, virkelig utrolig fint. Vi fikk dessverre ikke sette noe inni ettersom at vi hadde med oss Disney, men for oss holdt det lenge å bare beundre utenfra også. Vi dro også til en høyde hvor vi fikk flott utsikt over hele Granada, Alhambra og fjellkjeden Sierra Nevada i bakgrunnen (som til og med hadde litt snø). Granada kan anbefales!

Vi har hatt en flott dag i Lisboa (så langt) og skal straks ned i hotell-loungen hvor de arrangerer social hour. Etterpå blir det ut for enda mer vandring. Vi har hatt over 30 grader i dag, så det har vært utrolig varmt å gå rundt. Det er jo så mange bakker i denne byen! Derfor gleder vi oss til å utforske litt mer når sola er på vei ned, og temperaturene er litt mer holdbare ;-) 

2 kommentarer

Lilli

27.10.2017 kl.20:50

Så fine bilder, det så fantastisk ut :)

Victoria Larsen

27.10.2017 kl.22:02

Kjempe fine bilder :-)

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av