hits


Breakfast time!

  • 27.10.2017 kl.10:50 i Spania

Breakfast in Sevilla ♥

 

Hei og god morgen fra Lisboa! Vi kom hit i går kveld, og jeg må si det igjen: fy søren for et hotell! Dette er kanskje bedre enn det vi sov på i går, eller egentlig så kan de ikke sammenlignes. Her bor vi i en botique leilighet og det er bare så utrolig stilig! Stort, nytt og fancy! Vi styrer lysene våre med en ipad liksom.... Skal skrive mer om hotellet senere, for dette stedet trenger virkelig en egen anbefaling! Og dere, jeg er helt frelst av Portugal! Hvorfor er det ingen som har fortalt meg om dette landet som et feriested før? Så mye fint å se på og  hyggelige mennesker. 

Vi skal straks ut for en frokost her i Lisboa. Jeg håper på å finne noe lignende som det vi spiste når vi var i Sevilla, som dere ser på bildene over. Acai bowl, fersk juice og en god sandwich er alt jeg kan be om til frokost (pluss en kaffe da). På Milk Away i Sevilla fikk vi med oss acai bowl to go hvor vi kunne velge topping selv, en god sandwich med avokado, tomat og mozarella og ferskpresset juice. Yum! Nå kjenner jeg at jeg ble sulten, så vi får vell hoppe avgårde.

Ha en strålende fredag! 

2 kommentarer

Victoria Larsen

27.10.2017 kl.11:44

Dette ser jo helt nydelig ut! Kos deg :-)

julietalivstil

27.10.2017 kl.12:11

så herlige bilder☻ kos

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av