hits


Roadtrip!

  • 23.10.2017 kl.08:54 i Spania

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Hei og god morgen fra Granada! Vi kom frem hit i går kveld etter en ettermiddag med bilkjøring. Da vi kom frem til hotellet var det bare å legge fra seg ting og komme seg ut i gatene for litt middag. Granada har foreløpig overrasket oss, det var mye større enn vi trodde! Vi hadde sett for oss en liten landsby som bare livnærte seg av turisme fra slottet Alhambra, men dette er jo en skikkelig storby! Gleder meg til å utforske mer av dette stedet i dag. Vi skal straks avgårde og skal selvfølgelig få med oss Alhambra, før kjøreturen i dag går videre til Cordoba og Sevilla. Roadtripen er offisielt i gang! Håper dere vil følge oss videre på reisen. 

Én kommentar

Victoria Larsen

23.10.2017 kl.12:08

Så gøy!! Elsker slike roadtrips selv :-D

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av