hits


B&W London

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nydelige London ♥

 

God kveld! Har dere hatt en fin lørdag? Jeg føler at min har vært litt sånn frem og tilbake og rundt omkring, hvis dere skjønner hva jeg mener? Jeg føler liksom at jeg ikke har fått gjort alt det jeg burde ha gjort, og at dagen bare har flydd avgårde til ingenting... Kjipt med slike dager, men kanskje er det reisefeberen for morgendagen som melder seg? Gleder meg ♥ 

Over er noen flere bilder fra London. Det finnes så mange flotte steder i London, steder som rett og slett bare må fanges med kameralinsen. Bildene er fra flere av gåturene vi hadde mens vi var der. London er den perfekte byen å gå rundt i og rett og slett bare ta inn alle inntrykkene byen gir deg.

Håper dere nyter lørdagen! Her står lasagnen i ovnen, og skal vi danse snurrer på skjermen. Så vi skal nyte lørdagskvelden og gjøre oss klar til en skikkelig roadtrip i den kommende uken. Den starter allerede i morgen ettermiddag når jeg er ferdig på jobb. Vi skrives fra tur! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av