hits


Besøksdager

  • 21.10.2017 kl.12:04 i Spania

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ord kan ikke beskrive hvor kjekt vi har hatt det med besøket vårt. Vi har virkelig kost oss, og det var veldig trist at de måtte reise igjen allerede i dag. Heldigvis fikk vi gjort mye de dagene de var her, så jeg håper de er fornøyd med oppholdet. Dagene har bestått av et kraftig regnvær den første dagen deres med torden, lyn og store haggelbyger (egentlig litt spennende), besøk til nabobyene, sangria, pizza, bading i solnedgang, volleyballturnering, burger, tapas, besøk hos Annies tante og onkel med stort basseng, enda mer bading, vin og bare masse hygge. 

I dag føles det litt tomt når leiligheten plutselig bare inneholder to og ikke fire personer. Vi skal bruke lørdagen på rydding, vasking og pakking! I morgen starter vi >ferien< vår. Jippi! Da skal jeg prøve å oppdatere litt oftere underveis ;-) Ha en strålende lørdag! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av