hits


Frokost med utsikt

  • 16.10.2017 kl.14:50 i Spania

Hei og god mandag! Vi har en sånn skikkelig effektiv en, der vi har bilen på service og Disney hos veterinæren. Godt med alt som blir fikset og ordnet. Slike dager føles ganske bra. Vi har til og med tatt oss en liten tur til dette korset som dere ser på bildene over, slik at vi skulle få en flott utsikt til dagens frokost. Jeg hadde egentlig satt en gjærdeig i går til kaldheving, og hadde komt så langt at jeg skulle putte dem i ovnen til dagens frokost, manglet bare å drysse over litt solsikkefrø... Og så ser jeg det, det er larver i solsikkefrøene, og de har jeg allerede brukt i deigen dagen før! Fy søren så ekkelt, og alt ble selvfølgelig kastet med en eneste gang. Vi sliter veldig med slike møll og larver i alt av mel og lignende her i Spania. Selv om vi har sprayet ned, tatt av skapdører og vasket hele kjøkkenet, så finner de likevel alltid veien tilbake. Jeg føler vi har prøvd alt mulig med poser rundt, ziplock og tette bokser. Jeg skjønner det bare ikke! De elsker fuktigheten og varmen som finnes her, og heldigvis er ikke det et problem vi har hjemme i Norge. 

Så det ble altså ikke nybakte rundstykker til frokost, og dermed bestemte vi oss for å heller gjøre frokosten koselig på en annen måte. Tur og piknik slår jo aldri feil. 

Ha en fin mandag! Titt innom en tur senere i dag å se hvor vi skal på ferie i neste uke ;-) 

2 kommentarer

Victoria Larsen

16.10.2017 kl.16:24

Så flott! Veldig fine bilder :-)

Lilli

16.10.2017 kl.21:12

Så fine bilder :)

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av