hits


Dette trengte vi alle tre

  • 14.10.2017 kl.16:51 i Spania

Over er noen bilder fra formiddag i dag ♥ Vi reiste på stranda med Disney, og har kost oss med litt bading og sol (les skygge i Disney sitt tilfelle) alle tre. Det er jo ikke til å legge skjul på at vi var rimelig nervøse da vi sendte Disney på kennel her i Spania mens vi var i London, men det gikk heldigvis kjempefint. Det virker som om hun har kost seg masse, men vi er i hvert fall veldig glad for å ha henne tilbake hos oss igjen. Så i dag har vi hatt en skikkelig familiedag (er det lov å skrive når familiemedlemmet er en hund?) på stranda. Vi trengte litt saltvann og avslapping alle tre. Virkelig en helt perfekt lørdag! 

Nå er det tid for litt ostesmørbrød, før vi i kveld slår på stortromma og lager oss en saftig biff til tv-kosen. Slike dager som dette ♥ De gir meg så mye energi og bensin til sjela. Bare å nyte det så lenge vi kan!

Ha en fin lørdag!

Én kommentar

Becca Alexandra

14.10.2017 kl.17:00

Så hyggelig! Herlige bilder :)

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av