hits


Høst i London

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Hei fra Norge! Her er noen skikkelig høstbilder fra gårsdagen i London. Vi gikk langs Themsen og nøt den friske høstluften. Vi kom tilbake til Norge igjen sent i går kveld etter noen flotte dager i London. Jeg har flere bilder å vise dere, må bare se gjennom dem først. I dag reiser vi tilbake til sol og varme igjen. Flyet vårt til Spania drar allerede i ettermiddag, og dermed ble det bare et kort opphold i Norge denne gang. Det har vært utrolig kjekt med både London- og Norge-tur, men jeg kjenner også at det skal bli deilig å komme ned til sola igjen, og Disney selvfølgelig. Tiden i Spania begynner å gå mot slutten, så det gjelder å nyte varmen den siste perioden nå.

Vi skrives fra Spania neste gang!

Én kommentar

Victoria Larsen

11.10.2017 kl.15:30

Kjempe flotte bilder!! :-)

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av