hits


Work it

  • 03.10.2017 kl.20:24 i Blogg

God kveld! Over ser dere hva vi har brukt ettermiddagen på, nemlig trening. Nærmere bestemt mine benøvelser, og denne gangen har vi tatt bilder også! Så i løpet av uka skal vi sette oss ned å lage et innlegg med bilder, der vi forklarer litt mer om hver øvelse enn det vi gjorde i >videoen<, samt å vise litt flere variasjoner til øvelser. Det blir bra! Trening begynner virkelig å bli gøy igjen, og jeg er så glad for at vi har begynt å få noen rutiner på trening som ikke krever at vi må reise på et treningsstudio. Kombinasjonen av tur, natur og trening er jo helt perfekt! Jeg bare håper at vi klarer å holde på disse rutinene når vi kommer hjem igjen til kalde Norge. Det viktigste er vell egentlig bare å lage seg gode rutiner, så blir det vell ikke så vanskelig å fortsette med dem uansett hvor man befinner seg i verden (håper jeg). 

Håper dere har hatt en fin tirsdag! Nå skal vi sette oss ned med middag, tv og strikketøyet. Jeg er snart ferdig med enda en genser! Håper resultatet blir bra, da skal jeg i så fall vise. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av