hits


10 ting jeg gleder meg til

  • 04.10.2017 kl.12:00 i Blogg

 

 

Da jeg startet på denne lista hadde jeg egentlig bare planer om 5 punkter, men så var det så mye jeg gledet meg til at jeg måtte utvide den med 10 punkter. Er ikke det fint vell? ♥ Nå skjer det mye gøy fremover! Her er noe av det oppsummert: 

1. Jeg gleder meg til å reise hjem til Norge allerede i morgen! Det skal bli så gøy å treffe familie og venner♥ (selv om det bare blir et 24 timers opphold) 

2. Jeg gleder meg utrolig mye til å tilbringe helgen i London. Der har jeg ikke vært siden årsskifte 2011/2012, og det skal bli fantastisk å oppleve denne byen en gang til! 

3. Jeg gleder meg også veldig til å tilbringe tiden i London sammen med familien. Det gjør det jo (om mulig) enda bedre!

4. Jeg gleder meg til vi får besøk i løpet av oktober/november. 

5. Jeg gleder meg til å dra på litt flere reiser rundt omkring her i Spania.

6. Jeg gleder meg til kjøreturen hjem til Norge i desember, og tiden i forveien når vi skal planlegge ruten. 

7. Jeg gleder meg til førjulstiden!

8. Jeg gleder meg til å komme hjem til leiligheten vår. Jeg savner den ♥

9. Jeg gleder meg til å nyte den siste tiden her i Spania med sol og varme. Viktig å sette pris på det så lenge man har det!

10. Og så gleder jeg meg til jul!! Forhåpentligvis blir vi hele familien til jul i år, og det er så koselig! Det er vell ikke for tidlig å begynne å glede seg til jul? Når oktober melder sin ankomst klarer jeg bare ikke å dy meg... 

3 kommentarer

Victoria Larsen

04.10.2017 kl.12:30

For noen flotte bilder og nydelig kjole! Så mye fint å glede seg til :-)

Thea Alana

04.10.2017 kl.12:30

Så nydelige bilder! Kos deg masse med familie og venner de timene du er hjemme :-)

julietalivstil

04.10.2017 kl.16:42

Så fine bilder😁god tur hjem.

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av