hits


Hola lunes!

  • 02.10.2017 kl.14:44 i Blogg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei og god mandag! Over er et bilde av hva vi har brukt formiddagen på, nemlig shopping! Vi skal jo straks til London, så strengt tatt burde det ikke være nødvendig å handle noe nå, men både meg og Bjørnar trengte noen nye bukser før vi skal hjem til litt kjøligere vær. En ny bukse ble til tre nye, to nye kjoler og en  genser *kremt*. Trenger med andre ord ikke å bruke så mye tid på shopping i London, og det er det jo heller ikke meningen at vi skal. 

Vi har i hvert fall hatt en fin formiddag, og nå er jeg klar for å tilbringe resten av dagen på jobb. Nedtellingen til en svipptur til Norge og en helg i London har begynt, og jeg kan virkelig ikke få sagt nok hvor mye jeg gleder meg til denne helga ♥ Må bare torsdag ettermiddag komme fort!

Ha en strålende mandag! Har dere noen spennende planer for den kommende uken? 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av