hits


Denne uken gjennom telefonen

  • 01.10.2017 kl.21:00 i Blogg

Hei og god søndag, og ikke minst oktober! Fy søren så fort tiden går. Nå har vi bare to måneder igjen her i Spania, og de skal virkelig nytes ♥ Over er noen bilder fra uka som har vært som jeg har tatt med mobilen. Det har virkelig vært en fin uke. Her er noen stikkord fra uka: rutiner, trening, kos, god mat, bading, hygge, familie ♥ Nå er jeg klar for at neste uke skal begynne i morgen, for det er jo uka hvor vi både reiser en tur hjem til Norge og til London! Fy søren som jeg gleder meg, men først blir det et par dager med jobb. 

I dag er jeg også på jobb, så den typiske søndagskvelden med farmen snurrende på skjermen får vi heller ta sent i kveld. Håper dere har en fin søndag og ikke minst en fin start på oktober. Kan virkelig ikke tro at vi er kommet helt til oktober allerede! 

3 kommentarer

Marie Gjernes

01.10.2017 kl.21:13

Koselige bilder! :)

julietalivstil

01.10.2017 kl.21:58

fine bilder

Victoria Larsen

01.10.2017 kl.23:32

Så fine bilder :-)

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av