hits


Jeg savner norsk natur

  • 01.10.2017 kl.09:39 i Blogg

Link til produkter: Telt  //  Termos  //  Sitterunderlag  //  Jakke  //  Sekk  //  Stormkjøkken  //  Kaffe  //  Genser 

 

I det siste har vi snakket mye om alle turene vi skal gå i Norge når vi kommer hjem igjen. Vi har så fantastisk natur i Norge, og jeg gleder meg til alle fjellturene og teltturene vi skal gjennomføre fremover. Det blir vell fort slik når man er i et annet land, at man savner hjemme. Selv om jeg selvfølgelig nyter tiden her i Spania også, og naturen her er jo faktisk helt utrolig! Fjell og daler her også, bare mye tørrere og mindre frodig enn i Norge. Å bo i utlandet i en periode er fint, for da setter man mer pris på det man har hjemme. Jeg kan godt bo litt i utlandet, men er det en ting jeg vet helt sikkert, så er det at jeg kommer til å ende opp med å bo i Norge uansett♥ Bare det i seg selv er jo fint å ha funnet ut av. 

Jeg gleder meg til å komme tilbake til Norge å handle inn turutstyr. Noe har vi allerede, mens en del ting må oppgraderes. Vi eier for eksempel ikke vårt eget telt, og det må vi jo gjøre noe med! Jeg har heller ikke tursekk, og det er noe jeg gleder meg skikkelig til å kjøpe (faktisk). Bjørnar sier han allerede har planlagt noen turer for oss på nyåret, men hvor det blir får jeg vell nok ikke vite før 2018 er i gang. Kjekt skal det bli uansett! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av