hits


Mine benøvelser i video

 

Hei! I dag tenkte jeg å dele benøvelsene mine som jeg pleier å gjøre hver gang jeg skal trene ben. Akkurat disse seks øvelsene jeg viser i videoen over har jeg gjort i flere år nå, og de er supereffektive! Jeg kan garantere dere såre muskler dagen etterpå. Best av alt er at disse øvelsene kan gjøres hvor som helst! I videoen viser jeg de seks øvelsene jeg alltid pleier å gjøre, selv om jeg ofte også legger på noen andre øvelser. Det kommer litt an på hvor jeg trener hen, og hvilke muligheter jeg har tilgjengelig. Jeg har tenkt til å skrive et eget innlegg som viser litt hvilke andre øvelser man kan gjøre i tillegg/ i stedenfor. Alle øvelsene gjøres x 2, og kan selvfølgelig også gjøres x 3, men da er i hvert fall mine ben så såre at den tredje runden ikke ville vært særlig effektiv. 

Håper dere liker videoen! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av