hits


Hoppe i vannet etter trening

  • 25.09.2017 kl.21:39 i Spania

Vi har nettopp slått oss til ro i sofaen etter en helt super dag og kveld. Vi dro ned til en strand for å trene i dag, og etter endt treningsøkt hoppet vi i vannet. Noe så fantastisk deilig! Vann rundt kroppen har aldri vært så deilig før! Virkelig en perfekt avslutning på en fin fridag ♥ Dette må vi gjøre flere ganger før vannet blir for kaldt til at vi ikke orker lenger. Det er i hvert fall en god stund til enda, for å si det sånn. Jeg kunne sikkert ligget der og svømt i en time, hadde det ikke vært for at vi måtte komme oss opp på stien og til bilen igjen før det ble mørkt. 

Nå skal vi slappe av med middag og farmen. Perfekt avslutning på den nye uka. Denne uka tror jeg kommer til å bli skikkelig fin! 

Én kommentar

RebeccaHasselgard

26.09.2017 kl.15:29

ååå, det så bare sykt deilig ut! : - D

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av