hits


Days like this

  • 26.09.2017 kl.12:48 i Spania

 

Disse bildene er (dessverre) ikke fra i dag, men fra da Ingrid var her. Vi tilbrakte en hel dag med bassenget som dere ser ovenfor og bare solte oss, sprutet vann på de andre som lå der med plaskene våres og rett og slett bare nøt en hel dag med solskinn. Dager som det er virkelig livet ♥ Skulle ønske dagen min i dag så lik ut, men den består av jobb. Heldigvis har jeg flere fridager, enda sol og et basseng litt nedi byen, så det kommer nok flere slike basseng-dager. Jeg har latt vannskrekken min tatt litt overhånd i det siste, og helt glemt hvor gøy det er å hoppe ut i vannet, tulle og tøyse. Så ja, det skal gjøres mer av fremover, selv om det kanskje ikke akkurat blir blackflip på meg med det første (les: aldri). 

Har dere en fin tirsdag? 

Én kommentar

Victoria Larsen

26.09.2017 kl.13:16

Såå utrolig herlig!! Fine bilder :D

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av