hits


Skappelgenser til vinteren

  • 24.09.2017 kl.17:30 i Blogg

Hei og god søndag! Jeg har hatt en super travel helg på jobb, så nå var det skikkelig deilig å legge beina høyt og få lov til å slappe av resten av søndagen. Heldigvis har jeg fri i morgen, og det skal nytes så til de grader etter de to siste dagene. Nok om det, over er noen bilder av skappel-genseren jeg strikket ferdig for noen uker siden. Den er ikke perfekt, men jeg er likevel så stolt. Det føles ganske så spesielt og fint å gå i noe som man har strikket helt selv. Den er deilig og varm, skikkelig kosete og så elsker jeg jo selvfølgelig fargen jeg har valgt meg! Den skal nok bli brukt en god del ganger i løpet av vinteren kan jeg tenke meg. Jeg er allerede i gang med genser nummer to jeg, der jeg følger samme oppskrift, men gjør en liten vri. Spent på om resultatet blir så fint som jeg ser for meg og håper. 

Vi skal ha en skikkelig kosesøndag med serie, gåtur og rabarbrapai! Håper vi ikke er de eneste ♥ Nyt søndagen!

4 kommentarer

krist.in

24.09.2017 kl.19:14

åh , såå fin den var! elsket fargen <3

Thale Sunniva

24.09.2017 kl.20:37

krist.in: Takk <3

Sandra Marie

24.09.2017 kl.19:41

såå fin :)

Thale Sunniva

24.09.2017 kl.20:36

Sandra Marie: Tusen takk :-)

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av