hits


Natur, oliventrær og kjærestebilde

  • 23.09.2017 kl.13:32 i Spania

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Hei og god lørdag! Her er noen bilder fra gårsdagens kveldstur. Fy søren så mye energi det gir å komme seg litt ut i naturen, uten noe støy, bare vi to (+ Disney som springer villmann rundt og rundt). Ser dere forresten olivenen som har begynt å vokse skikkelig på trærne her? I november er de klare, og gjett om vi skal snikspise litt oliven på alle trærne vi ser, de er jo overalt her. 

Vi har som vanlig hatt en skikkelig treg lørdagsmorgen, noe som passer meg helt perfekt da jeg skal på jobb om bare noen timer. Helgen går altså bort til jobb både i dag og i morgen, men jeg tror den bli veldig fin uansett. Dessuten begynner turen til London å nærme seg med stormskritt, og det er jo en god motivasjon :-). Ønsker dere en fin lørdag! 

4 kommentarer

Victoria Larsen

23.09.2017 kl.13:52

Så utrolig koselige bilder! :-D

Thale Sunniva

24.09.2017 kl.17:33

Victoria Larsen: Tusen takk :-)

ICT

23.09.2017 kl.17:32

Herlig! Så fint dere har det :-D

Thale Sunniva

24.09.2017 kl.17:33

ICT: Takk :-)

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av